Tegemiseks läheb vaja:
- 1 pakk muffinipulbrit
- 1 apelsin
- Šokolaadikreemi
- 120-130 ml vett
- 90 ml õli
- Võta muffinipulber ning pane see suuremasse kaussi, lisa sinna 120-130 ml vett ning 90 ml õli ning sega ära.
- Võta apelsin ning lõika see viiludeks, pane apelsini viilud sõela ning jäta seisma (3 min), et mahl tilguks välja.
- Lisa apelsini viilud segu sisse ning alusta serveerimist. Šokolaadikreem tuleb lisada nii,et algul pane saadud segu muffinivormi, seejärel pane 1 tl kreemi ning kata kreem uuesti muffini taignaga.
-
Küpseta muffineid 180-200 kraadi juures 20-25 min. Muffinid peavad pealt olema kuldkollased, siis on nad valmis.
Let's take a little cake breakKsenija
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar